Jam Tawaf Q-Azan Kiblat

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Alisra Q-Azan Kiblat

Unik dengan jarum pusingan tawaf beserta peringatan waktu solat dan kompas kiblat

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Peringatan Waktu Solat

Bunyi beep setiap 5 waktu solat sangat membantu supaya kita sentiasa solat di awal waktu

Kompas Kiblat

Solat dengan lebih yakin dengan penunjuk arah Kiblat sepantas 2 saat

Tarikh Masihi & Hijrah

Paparan pilihan dua kalendar masihi dan hijrah

"Packaging cantik, ada free gift lagi. Jam pun cantik, saya suka sangat"

.

Inilah cerita customer kami yang dah grab Jam Tawaf Alisra.

.

Ye, kami memang suka gembirakan orang lain. Sebab tu selalu je ade special gift untuk customer yang grab Jam Tawaf Alisra.

.

Nak tahu kenapa Jam Tawaf Alisra ni best?

Boleh dijadikan hadiah istimewa untuk majlis seperti

.

1. Hadiah ulangtahun perkahwinan

2. Hadiah hari lahir

3. Hadiah kahwin dan tunang

4. Hadiah hari guru-guru

5. Hadiah perserta program

6. Hadiah untuk ibu bapa

7. Hadiah reward utk diri sendiri.

.

Kalau kita sendiri rasa seronok apatah lagi bila kita hadiahkan kat orang lain kan?

Jam Tawaf Q-Azan Kiblat


RM 350.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran percuma


SPESIKASI :

  • Case : Rubber

  • Strap : Rubber

  • Water Resistance : 5ATM

  • Diameter : 48 mm

  • Height : 16.7 mm

  • Length : 25.5 cm

  • Weight : 51 gram


BEST FUNCTIONS

  • Setting Prayer Alarms

  • Setting Time, Calendar, City

  • Qibla Direction Compass in the world

  • Tawaf movement

  • Setting your name

  • Al-Quran Bookmarks

  • Multi Language Selection

  • Hijrah Calendar

  • Stop Watch

  • Daily Alarm

  • Volume Control

  • Batery Indicator

  • City and Location Selection

  • Taqweem Calculator

  • Time Display 12/24

  • Azan Show

  • Moon Age

  • Daylight Saving Time ( DST) Selection

Maklumbalas Pengguna

"Packaging cantik, saya suka sangat!"

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

Watches Aren't Just Time Pieces but Fashion Items That Accentuate Your Style

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi.