Jam Tawaf Gloria

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Gloria

Unik dengan jarum pusingan tawaf , bernombor arab / jawi dan berpasangan

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Set Couple

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, set couple dan sangat exclusive

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Set Couple

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, set couple dan sangat exclusive

"Packaging cantik , ada free gift lagi . Jam pun cantik , saya suka sangat"

.

Inilah cerita customer kami yang dah grab Jam Tawaf Alisra.

.

Ye, kami memang suka gembirakan orang lain. Sebab tu selalu je ade special gift untuk customer yang grab Jam Tawaf Alisra.

.

Nak tahu kenapa Jam Tawaf Alisra ni best?

Boleh dijadikan hadiah istimewa untuk majlis seperti

.

1. Hadiah ulangtahun perkahwinan

2. Hadiah hari lahir

3. Hadiah kahwin dan tunang

4. Hadiah hari guru-guru

5. Hadiah perserta program

6. Hadiah untuk ibu bapa

7. Hadiah reward utk diri sendiri.

.

Kalau kita sendiri rasa seronok apatah lagi bila kita hadiahkan kat orang lain kan?

Jam Tawaf Gloria Men


RM120.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran Percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Steel

Water Resistance : 3ATM

Diameter : 39mm For Men : 29mm For Ladies

Length :

Weight : 74g For Men : 48g For Ladies

Jam Tawaf Gloria Lady


RM120.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran Percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Steel

Water Resistance : 3ATM

Diameter : 39mm For Men : 29mm For Ladies

Length :

Weight : 74g For Men : 48g For Ladies

Maklumbalas Pengguna

"Happy bila barang dah sampai, cantik"

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

A Good Watch Compliments Your Sense of Style. Stop by and Find the Right Watch for You

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda

Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi