Jam Tawaf Sport Digital

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Sport Digital

Unik dengan jarum pusingan tawaf beserta digital LED dan reka bentuk yang sporty dan tahan lasak

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Digital LED

Dilengkapi dengan jam digital dengan paparan LED menambahkan lagi fungsi Jam Tawaf Alisra

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Design Sporty

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, unisex style, couple set dan sangat exclusive

Kalau orang duk sebut Jam Tawaf Alisra tu best, anda tak nak ke ada satu?

.

Kalau sebut pasal brand pasti ramai ada brand kesukaan sendiri.

.

Selagi keluaran terbaru ada di pasaran mesti anda nak jadi yang pertama untuk dapatkannya.

.

Begitu jugalah dengan brand Jam Tawaf Alisra, kalau beli 1 tak cukup mereka mesti beli lebih.

.

Sebagai koleksi dan hadiah kepada yang tersayang.

.

Sebut je Jam Tawaf, mesti ingat Jam Tawaf Alisra kerana harga premium yang mampu milik dan kelebihan nya yang sering jadi bual bicara.

.

Nak tengok tak Jam Tawaf Alisra? Klik link dibawah

Jam Tawaf Sport Digital


RM200.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran Percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Steel

Water Resistance : 5ATM

Diameter : 46mm

Length : 23.5cm

Weight : 121gram

Feature : LCD, Night Light, Alarm, Calendar, day/date

Maklumbalas Pengguna

"Bulan depan saya order lagi. Seronok pak cik saya suka"

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

You Will Make The Most Of Every Minute When You're Wearing One Of Alisra Watches

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda

Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi