Jam Tawaf Flower

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Flower

Unik dengan jarum pusingan tawaf bernombor arab / jawi serta reka bentuk feminin

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Nombor arab/jawi

Penggunaan nombor arab/jawi menjadikan Jam Tawaf Alisra sangat unik dan bercirikan Islami

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Design Feminin

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, lady style dan sangat exclusive

Setiap tahun dah bagi macam macam hadiah , tapi Jam Tawaf Alisra belum bagi lagi

Haaaa, ni nak share dengan anda ni. Jam Tawaf Alisra ada lady series watch atau pilihan jam perempuan untuk dijadikan hadiah.

.

Ada pelbagai jenis yang sesuai dengan karakter atau kerana anda suka dengan jam tersebut.

.

Antara pilihan utama Jam Tawaf Alisra ialah -

.

Jam Tawaf Diamond

Jam Tawaf Flower

Jam Tawaf Rainbow

Jam Tawaf Classic

.

Haaa, banyakkan jenis Jam Tawaf Alisra yang boleh anda pilih untuk dijadikan hadiah?

.

Jom grab sekarang untuk special offer

Jam Tawaf Flower

RM120.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Steel

Water Resistance : 3ATM

Diameter : 29mm

Length : 20cm

Weight : 47gram

*Koleksi gambar : https://bit.ly/2M6j819

Maklumbalas Pengguna

"Seriously cantik! Tak sabar nak pakai"

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

You Will Make The Most Of Every Minute When You're Wearing One Of Our Watches

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda


Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi