Jam Tawaf Square 3.0

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Square 3.0

Unik dengan jarum pusingan tawaf bernombor arab / jawi serta reka bentuk feminin

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Nombor arab/jawi

Penggunaan nombor arab/jawi menjadikan Jam Tawaf Alisra sangat unik dan bercirikan Islami.

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Design Feminin

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, men style dan sangat exclusive

"Kualiti Jam Tawaf Alisra memang terbaik! Saya beli pada awal tahun 2016, sehingga kini masih pakai tanpa masalah. Bateri pun baru tukar dua kali. Memang berkualiti!"

.

Inilah salah satu sharing customer kami yang dah grab Jam Tawaf Alisra

.

Kalau korang belum ada lagi cepat klik link ni yer

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Jam Tawaf Square 3.0


RM150.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Leather

Water Resistance : 3 ATM

Size : wide 21 mm x length 35 mm x thickness 0.6 mm

Length : 21.5 cm

Weight : 20 g

Maklumbalas Pengguna

"Cantik design baru, kualiti terbaik."

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

You Will Make The Most Of Every Minute When You're Wearing One Of Our Watches

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda

Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi