Jam Tawaf Sport

Success Is A Matter Of Timing. Alisra Watches Make Sure You Don't Miss A Thing

Jam Tawaf Sport

Unik dengan jarum pusingan tawaf bernombor arab / jawi serta reka bentuk maskulin

Kembali Kepada Fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Nombor arab/jawi

Penggunaan nombor arab/jawi menjadikan Jam Tawaf Alisra sangat unik dan bercirikan Islami.

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Design Maskulin

Design jam tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, men style dan sangat exclusive

4 sebab kenapa ramai yang pakai jam tangan setiap kali keluar rumah

.

Pernah terfikir tak? Dalam dunia yang

serba canggih ni,

.

Boleh kata semua orang pasti ada smartphone. Dalam tu

dah tentu ada jam.

.

Tapi kenapa masih ramai yang pakai jam tangan setiap kali

keluar rumah?

.

Antara aspek kenapa ramai yang masih

pilih jam tangan setiap kali keluar rumah

ialah :

.

1. π™Žπ™šπ™—π™–π™œπ™–π™ž π™–π™ π™¨π™šπ™¨π™€π™§π™ž

2. π™Žπ™šπ™¨π™ͺπ™–π™ž π™™π™šπ™£π™œπ™–π™£ π™₯π™§π™€π™›π™šπ™¨π™žπ™€π™£

3. π˜Όπ™™π™– 𝙛π™ͺπ™£π™œπ™¨π™ž 𝙩𝙖𝙒𝙗𝙖𝙝𝙖𝙣

4. π™Žπ™šπ™£π™©π™žπ™’π™šπ™£ π™₯π™šπ™§π™žπ™—π™–π™™π™ž

.

Kerana itulah kenapa Jam Tawaf Alisra

keluarkan pelbagai jenis jam untuk

digayakan?

.

Kerana masih ramai lelaki dan wanita

yang suka jam tangan sebagai benda

wajib sebelum keluar rumah.

Jam Tawaf Sport


RM120.00 seunit

Waranti 12 bulan

Penghantaran Percuma


Spesifikasi :

Case : Alloy

Strap : Silicon

Water Resistance : 3ATM

Diameter : 46mm

Length : 25.5cm

Weight : 79gram

Feature : Subdial as decoration only

Maklumbalas Pengguna

"Suami saya suka sangat jam ni ! InshaAllah repeat lagi lepas ni"

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Penghantaran percuma

Percuma penghantaran di seluruh Malaysia

Kotak Eksklusif

Percuma kotak dengan setiap pembelian jam. Sesuai sangat nak buat hadiah atau hantaran kahwin kan

Accent Your Outfit with a Stunning Watch from Alisra Collection

Siapa yang perlukan Jam Tawaf Alisra?

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Jam Tawaf Alisra ialah diri anda sendiri berserta keluarga

Untuk Orang Tersayang

Jam Tawaf Alisra adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang

Hantaran Kahwin

Jam Tawaf Alisra sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda

Pengumpul Koleksi Unik

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang unik dengan jarum pusingan arah tawaf dan bernombor arab/jawi