Jam Tawaf Alisra

Jam Tawaf Alisra ialah jam yang sangat unik dengan pusingan jarum dari arah kiri ke kanan mengikut pusingan arah ibadah tawaf di Kaabah yang merupakan arah pusingan fitrah semulajadi seluruh alam

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Jam Tawaf Azan Kiblat Series

Jam Tawaf Hybrid Series

Jam Tawaf Men Series

Jam Tawaf Lady Series

Jam Tawaf Couple Series

Alisra komited mencipta semula jam, ia pusingan Tawaf, mengikut fitrah semulajadi

Kembali kepada fitrah

Konsep pusingan jam mengikut arah tawaf. Pusingan ni sangat positif kepada jasad tubuh badan si pemakainya

Waranti 1 tahun

Jika terdapat kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk ganti jam yang baru

Enjin Quartz buatan Jepun

Enjin jenis ini menghasilkan frekuensi yang teratur dan tepat. Jadi, ia adalah lebih tepat dari jam mekanikal dari segi penentuan masa

Design menarik dan terkini

Design Jam Tawaf Alisra sangat cantik dan menarik sungguh bergaya apabila memakai. Mengikut trend moden, sporty, ladies style, couple set dan sangat exclusive.

Maklumbalas pengguna Jam Tawaf Alisra

"Alhamdulilah saya memang selesa memakai jam tawaf Alisra. Saya merasa yakin. Saya membeli jam ini pada tahun lalu dan tahun ni saya repeat order lagi beberapa hari lalu untuk orang yang saya sayangi"

"Terima kasih juga kerana mengeluarkan Jam Tawaf Alisra yang begitu unik sekali. Setakat ini jam paling favourite, cantik, ringan dan bergaya"

"Syukur Alhamdulillah. Masya Allah. Jam Tawaf Alisra dalam gambar cantik. Tapi dah pakai lagi cantik jam ni. Saya suka. Semoga saya kekal memakai jam tawaf Alisra"

"Jam tawaf Alisra ni best. Saya beli buat hantaran. Hari anniversary pun saya bagi hadiah dekat suami Jam Tawaf Alisra"

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Kalau orang kata Jam Tawaf Alisra ni best, anda tak nak ke ada satu?

Kalau sebut pasal brand pasti ramai ada brand kesukaan sendiri.

.

Selagi keluaran terbaru ada di pasaran mesti anda nak jadi yang pertama untuk dapatkannya.

.

Begitu jugalah dengan brand Jam Tawaf Alisra, kalau beli 1 tak cukup mereka mesti beli lebih.

.

Sebagai koleksi dan hadiah kepada yang tersayang.

.

Sebut je Jam Tawaf, mesti ingat Jam Tawaf Alisra kerana harga premium yang mampu milik dan kelebihan nya yang sering jadi bual bicara.

.

Nak tengok tak Jam Tawaf Alisra?

Enhance Your Style In A Timely Fashion When You Choose One Of Our Great Watches