Ejen Dropship Jam Tawaf Alisra

Antara objektif Alisra ialah komited membantu masyarakat mendapat pekerjaan serta pendapatan melalui ejen jualan

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Tawaran Ejen Dropship

Dropship sememangnya kaedah berniaga paling mudah, tidak memerlukan modal banyak dan yang paling penting tidak perlu simpan stok. Ia juga merupakan kaedah berniaga yang menjadi pilihan segenap golongan sama ada surirumah, pelajar mahupun yang bekerjaya untuk menambah pendapatan sampingan.


Pengenalan Syarikat

ALISRA SDN BHD (1235372-U) adalah sebuah syarikat bumiputra di Malaysia yang mengeluarkan Jam Tawaf Alisra


Bagaimana dengan Permintaan Jam Tawaf Alisra Di Pasaran?

Alhamdulillah, sejak tahun 2015, Jam Tawaf Alisra sangat mendapat sambutan. Dengan tambahan model baru Jam Tawaf Alisra terus dipercayai dengan keunikan, kualiti dan trendy.

Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk menjadi ejen dropship Alisra kerana jenamanya sememangnya dikenali ramai. Anda hanya perlu untuk iklannya sahaja. Mudah ke senang?


Apakah kaedah pemasaran yang efektif?

Kita boleh menggunakan medium online sahaja. Kepada anda yang suka bercakap, boleh lakukan secara offline samada di tempat kerja, rakan sekelas ataupun untuk geng surau ke (yang suri rumah)


Group Khas Disediakan

Kami akan kongsikan kepada anda mengenai info, gambar dan bahan promosi serta feed back pelanggan.

Alisra amat berbesar hati mengalu-alukan anda tidak mengira seorang yang bekerjaya, surirumah, eksekutif, pelajar IPT mahupun lepasan SPM untuk menyertai dropship kami. Tidak perlu malu atau merasakan bisnes tidak sesuai dengan diri anda kerana dalam berniaga ini, kita sama-sama akan belajar. Belum cuba belum tahu kan?


Jom hubungi Alisra

Alisra sentiasa mengalu-alukan anda bersama dalam team kami.

Alisra tunggu anda yang hebat